Filter

Eenvoudige pianomuziek

De productspecialisten van 123pianomuziek.nl hebben eenvoudige pianomuziek voor u geselecteerd. Eigentijdse lesmethodes, akkoorden en speelboeken. Songs van Adele, Ed Sheeran en The Beatles of eenvoudige arrangementen van composities van o.a. Johann Sebastian Bach en Ludwig van Beethoven.

Leuke Speelboeken

Voor het blijven spelen van piano is het natuurlijk van belang dat je, tussen het oefenen door, ook dingen speelt die je gewoon leuk vindt om te spelen. Dit kan je spel ook weer bevorderen. Zoals boeken van Really Easy Piano, Easiest 5-Finger Collection, maar ook makkelijke quatre-mains, of nummers van The Beatles. Op onze site zult u veel van dit soort boeken terugvinden en nog veel meer!

Akkoorden en Toonladders

Nadat je noten hebt leren lezen is het handig om ook de toonladders en akkoorden te leren spelen. Alle muziek is namelijk opgebouwd uit akkoorden en toonladders zijn hier de basis van. Je gaat er de rest van je leven profijt van hebben als je dit al vroeg leert en je zult zien dat hiermee veel stukken en liedjes makkelijker te spelen zijn.