Filter

De Haske Hal Leonard Pianomethode

De piano is een populair instrument en bijna iedereen kan wel één of twee eenvoudige deuntjes spelen. Wie moeilijkere stukken willen kunnen spelen, zal veel en vaak moeten oefenen. De Hal Leonard Pianomethode helpt beginnende kinderen en volwassenen om hun droom waar te maken. Door middel van deze leuke en succesvolle lesmethode leren beginnende pianisten op een originele wijze de beginselen van het pianospelen.

Hal Leonard Pianomethode voor kinderen

De lesmethode voor kinderen is geschreven door Kreader Barbara, Kern Fred en Keveren Phillip en uitgebracht door Hal Leonard/De Haske. De methode bestaat uit 5 verschillende delen. Jonge kinderen die bij deel 1 zijn begonnen, zullen na het afronden van deel 5 al op een redelijk gevorderd niveau kunnen spelen. Elk deel van de Hal Leonard Pianomethode bestaat uit een lesboek, een speelboek en een losse CD, waarmee kinderen nog meer kunnen oefenen. Bij 123pianomuziek vinden wij de Hal Leonard Pianomethode voor kinderen echt een aanrader. De pagina’s zijn rijkelijk geïllustreerd en met de leuke, grappig en mooie liedjes zullen kinderen graag naar pianoles gaan. De methode kan zowel individueel als in groepsverband worden gebruikt. Bij elk muziekstuk wordt ook een begeleidingspatroon voor de docent geleverd!

Piano leren spelen voor volwassenen

Naast een speciale lesmethode voor kinderen, heeft Hal Leonard ook een pianomethode voor volwassenen ontwikkeld. Heeft u altijd al piano willen leren spelen, dan kunt u de Hal Leonard Pianomethode voor volwassenen gebruiken. De methode bestaat uit 2 boeken die beiden bestaan uit verschillende muziekstukken voor volwassenen, muziektheorie, techniektips en meer. Ook als u al een beetje piano kunt spelen, maar al enkele jaren de toetsen niet meer heeft aangeraakt, is deze methode een aanrader. Na even oefenen zult u weer spelen als eerder!

Wie hebben de methode ontwikkeld?

Deze oorspronkelijke Engelse methode is geschreven door Barbara Kreader, Fred Kern, Karen Harrington, Mona Rejino en Phillip van Keveren.