Voor volwassenen

Lesboeken voor volwassenen

volwassenen deel 1

Hal Leonard voor Volwassenen 1

Fred Kern

Welkom achter de piano! Of u nu een beginner bent of de draad oppakt na een aantal jaren niet gespeeld te hebben – de muziek in Hal Leonards Pianomethode voor volwassenen zal het piano leren spelen boeiend houden. De Hal Leonard Pianomethode voor volwassenen treedt op als gids: ga op weg om uw pianospel te ontwikkelen en te vervolmaken – en meer muziek in uw leven te brengen!

volwassenen deel 2

Hal Leonard voor Volwassenen 2

Fred Kern

De Hal Leonard Pianomethode voor volwassenen treedt op als gids: ga op weg om uw pianospel te ontwikkelen en te vervolmaken – en meer muziek in uw leven te brengen!

Maar het mooiste is dat elk boek een cd bevat, die elk stuk voorziet van een orkestrale begeleiding!
Veel plezier met spelen!

volwassenen deel 1

Alfred’s voor Volwassenen 1

Willard A. Palmer

De lesmethode voor volwassenen die (weer) piano willen gaan leren spelen. De auteurs Willard A. Palmer, Morton Manus en Amanda Vick Lethco hebben deze lesmethode voor piano ontwikkeld, onder de Engelse titel: Alfreds Basic Adult Piano Course en bestaat uit drie delen. Voor de Nederlandstalige markt zijn de eerste twee delen vertaald met als titel Alfreds Piano Methode Voor Volwassen Beginners en 2.

volwassenen deel 1 CD

Alfred’s voor Volwassenen 1 met CD

Willard A. Palmer

Een methode voor volwassen beginners die de benadering vanuit akkoorden prefereren. Voor beide handen worden akkoorden onderwezen zodat de leerling meer dan alleen maar eenstemmige melodiën kan spelen. Het boek bevat beroemde songs zoals “The Entertainer,” “Scarborough Fair,” “Greensleeves” en “Amazing Grace.”
Dit deel is met CD

pianolesmethode voor volwassenen

Alfred’s voor Volwassenen 2

Willard A. Palmer

Dit boek begint met een uitgebreide herhaling van de akkoorden en toonaarden die al eerder aangeleerd zijn, waarbij nieuw en interessant speelmateriaal gebruikt wordt dat naast speelgenoegen ook extra herhalingsmateriaal verschaft.

Hierbij valt het belang op van de gemakkelijke presentatie van de akkoorden in alle liggingen voor beide handen.

Interesse in onze andere volwassen lesboeken?

piano tapas

Bladmuziek kiezen voor de volwassen beginner?
Gebruik onze tips

Ga op zoek naar muziek die je al kent. Fan van Mozart, Mendelsohn of Dvorák? Wie weet vind je bladmuziek passend bij jouw niveau.
Kijk ook eens bij meest gekochte producten. Onze klanten hebben een fantastische smaak. Misschien zit er voor jou ook iets bij.
Neem contact op met onze specialisten. Ben je op zoek naar een muziekstuk, maar kan je deze niet in onze webshop vinden? Onze specialisten zijn telefonisch bereikbaar.

Interesse in onze andere volwassen lesboeken?

Hierbij een selectie uit onze ruime keuze