Piano Adventures

Buitengewoon leuke boeken uit de Faber-Serie!

Maak kennis met een selectie piano boeken voor op je piano

Piano Adventures

Piano Adventures is de meest gebruikte pianomethode in de hele wereld. Het is een Engelse methode geschreven door Nancy en Randall Faber. Er zijn nu vier deeltjes in het Nederlands vertaald. De methode heeft een leerlinggerichte benadering met vooral aandacht voor de analyse, creativiteit en expressie om zo de muzikale vooruitgang te bevorderen. De mooie muzikale stukken en de leuke theoriepagina’s stimuleren het oefenen en…. dus een avontuur.

Lesboek en theorieboek in het Nederlands

Er zijn van elk niveau 2 deeltje. Een lesboek waarin elke niveau nieuwe onderwerpen en muzikale stijlen laat zien. De inhoud van elk boek zijn theorieopgaven, luisteroefeningen en creatieve opdrachten. De lesboeken zijn met en zonder CD te bestellen. De CD bevat begeleidingsmuziek wat erg positief werkt tijdens het oefenen en zorgt voor ritmische precisie.

Elk Techniek- & Voordrachtboek. De leerling ontwikkelt technische vaardigheden door het toepassen van ‘technische geheimen’. Vervolgens kunnen deze technieken geoefend worden in pakkende etudes en voordrachtstukken.

Student Choice Serie.

Let vooral ook op de Student Choice Serie. Deze serie is wel in het Engels, maar een mooie aanvulling om te oefenen.  In deze serie komen de klassiekers aan bod, maar ook Jazz & Blues, Pop en Christmas Songs