Martha Mier

Onze Top 9 van Martha Mier

matha mier romantic impression

Romantic Impressions 1

Romantic Impressions is speciaal bedoelt voor pianisten die ervaring hebben met expressief piano spel. Spelen in een lyrische, expressieve en romantische stijl is een belangrijk aspect in de ontwikkeling van een doorgroeiende pianist. Warme, lyrische, melodieus en rijke harmonische structuren zijn in deze serie te vinden. De stukken zijn aantrekkelijk voor elke romantische pianist en voor elke leeftijd

martha mier favorite piano solos

Favorite Piano Solos 1

Muziekuitgever Alfred Publishing heeft aan elke componist voor piano, die zij in hun assortiment hadden, gevraagd om hun meest geliefde stukken te verzamelen.

Martha Mier heeft tien van haar favoriete stukken uitgezocht en deze zijn gebundeld in Martha Miers’s Favorite Piano Solos deel 1.

martha mier just imagine

Just Imagine! Book 1

7 piano stukken met een verscheidenheid aan stemming, kleuren en stijl worden in dit album bij elkaar verzameld. Een mooi aanvulling op de solo’s van Martha Mier. Elk stuk helpt de leerling om de stemming van de muziek te (leren) voelen.

Martha Mier Classical jazz

Classical Jazz Rags, Rags & Blues Book 1

Klassieke melodieën uit de piano, opera en orkestrale literatuur gearrangeerd voor deze unieke serie van Martha Mier. De arrangementen bevatten jazzstijlen en ook ragtime en blues. Mooie melodieën om deze muziek onder de knie te krijgen.

Musical Snapshot 2

Met deze negen solo’s op gemiddeld niveau kunnen studenten de wereld rondreizen met de populaire componist Martha Mier. Dit boek is een muzikale gids naar o.a. plekken in Japan, Egypte, Hawaii, Frankrijk, Schotland en Spanje

martha mier musical impression

Musical Impression Book 3

Musical Impressions is geschreven om pianisten in verschillende stijlen te laten spelen. Het leren van verschillende stijlen is essentieel voor een pianist in ontwikkeling. Jazzstijlen, romantische ballades en meer zijn deze vinden in deze serie.

Rhapsody (alleen voor de linkerhand)

De linkerhand speelt zowel de melodie als de begeleiding in deze piano-solo voor één hand. Dit dromerige stuk begint in de toonsoort A mineur en doorloop verschillende tonen voordat het stuk eindigt op een C majeur arpeggio.

Reflections Book 1

Veel muzikale stijlen worden vast gelegd in deze boeiende verzameling van zeven elementaire piano-solo’s, geschreven in romantische stijl. De zorgvuldig uitgekozen nummers helpen ook de beginnende studenten in de ontwikkeling van  hun spel.

martha mier christmas jazz

Christmas Jazz, Rags & Blues Dook 2

Leerlingen worden geïnspireerd en gemotiveerd door de enthousiaste muziek van de Christmas-jazz. 

De volgende titels staan in dit boek: Christmas Medley * The First Noel * Go Tell it on the Mountain * Jingle Bells * Jolly Old St. Nicholas * Wij Three Kings of Orient Are * We Wish You a Merry Christmas.

Enthousiast geworden voor de boeken van Martha Mier?

Buitengewoon leuke pianoboeken!

Maak kennis met een selectie piano lesboeken, een feestje op je piano