Gemakkelijke stukjes

Top 8 uit ons assortiment gemakkelijke stukjes

88 piano classics for beginners

88 Piano Classics for Beginners

David Dutkanicz

Een mooi boek voor alle beginnende pianisten, jong of oud, die van klassieke muziek houden. Elk pianostuk is zorgvuldig uitgezocht en vereenvoudigd, zodat je direct als beginner ook deze mooie stukken kan spelen. Veel van de grootste componisten zijn met hun pianostukken opgenomen in dit boek. Bijvoorbeeld, J.S. Bach, Beethoven, Brahms of Mozart

popsongs spelen zo doe je dat

Popsongs Spelen Zo Doe Je Dat

Bernie Vane

Methode om popsongs met behulp van akkoordsymbolen te spelen. Akkoordnoten in de rechterhand.
Met nummers als Kumbaya, The Rose, All the man that I need, Everything I do, I do it for you en Sealed with a kiss.

Niveau 1

il primo concerto

Il Primo Concerto 2

G. Galluzzi

Il Primo Concerto is een leuk quatre-mains boek. Je kan met z’n tweeën al een leuk concert geven, zelfs al heb je nog niet zo lang pianoles. Dit is namelijk voor niveau 2.

little preludes and fuge

Little Preludes ans Fughettas

Johann Sebastian Bach

Deze uitgave bestaat uit de wereldwijd bekende selectie van makkelijke preludes en kleine fuga’s die erg succesvol zijn gebleken in het lesgeven aan de piano. Dit boek is voor niveau 4.

feel the beat

Feel the Beat 2

Fons van Gorp

In Feel the Beat passeren allerlei stijlen uit de lichte muziek de revue: pop, beat, boogie, rock, blues, swing en dance zijn daar enkele voorbeelden van. De drie delen van de serie zijn in oplopende moeilijkheidsgraad geschreven en erop gericht het ritmegevoel van de piano- of keyboardspeler wordt ontwikkeld.

Niveau 3

40 ed sheeran songs

Really Easy Piano: 40 Ed Sheeran Songs

Ed Sheeran

De nummers in deze collectie zijn speciaal bewerkt voor eenvoudig piano en zijn voorzien van akkoorden en songteksten. Elk nummer is voorzien van achtergrondinformatie en tips om ervoor te zorgen dat jouw uitvoering ervan perfect gaat zijn!

Dit boek bevat 40 hits van de Britse artiest, Ed Sheeran, waaronder: The A Team, Castle On The Hill en Lego House.

lyric moments

Lyric Moments 2

Catherine Rollin

Dit  boek is voor de romantische solo pianist. Alle stukken zijn  lyrisch, expressief en absoluut geweldig. Er zijn twee deeltjes van. Deel 2 bevat acht mooi solo stukken voor niveau 5.

classic rock

Really Easy Piano: Classic Rock

In dit boek staan twintig beste klassieke rocknummers met eenvoudige pianoarrangementen. De stukken in Really Easy Piano: Classic Rock komen uit 1960-1990 en staat vol met hits die veel rockfans wel kennen! Van Born To Be Wild tot Hotel California spant de variatie van deze rocknummers in dit boek!

Buitengewoon leuke, eenvoudige pianoboeken!

Speel de sterren van de hemel tijdens je eerste 'concert'