Filter

Martha Mier is een pianodocente en componist van pianomuziek. Ze woont in Lake City (Florida) waar ze is gaan wonen na haar afstuderen (met onderscheiding) aan de Florida State University. Ze staat bekend om het componeren van ‘Seventh Street Blues’, bladmuziek dat te vinden is in het eerste deeltje van haar muziekboekenserie ‘Jazz, Rags & Blues.
Ze componeerde ook ‘Jackson Street Blues’, wat wordt gebruikt in de Associated Board van de Syllabus Royal Schools of Music 2008-2008 als Piano Grade 5 Piece C:1.

Naast haar vaardigheden en plichten als componist en docent, is ze ook lid van de nationale muzieklerarenvereniging ‘Florida State Muisic Teachers Assiciation’. Ze wordt internationaal erkend als componist, leraar en arrangeur.

Haar educatieve pianomuziek voor studenten van alle niveaus maakt haar een van de populairste componisten van dit moment. Studenten over de hele wereld genieten van het spelen van haar muziek, waaronder de populaire series Jazz, Rags & Blues en de serie Romantic Impressions.