Filter

Bladmuziek voor piano van Elena Cobb is online in Nederland verkrijgbaar bij 123pianomuziek.nl.

Elena Cobb is een van de meest inspirerende pianodocenten van deze tijd (2022) en auteur van talloze pianoboeken. Voor solo piano, duetten (vierhandig, quatre-mains) en goed doordachte recitalalbums.

Elena Cobb heeft wereldwijd grote indruk gemaakt op het gebied met muziekeducatie door haar Star Prize-evenementen in de Royal Albert Hall in Londen, die jonge spelers van over de hele wereld aantrekken, haar sponsoring van festivals en awards, online netwerken (haar Facebook-community voor Russisch sprekende leraren heeft meer dan 10.000 leden) en haar muziekuitgeverij.

Door haar uitgeverij EVC Music helemaal opnieuw op te bouwen, heeft Cobb de afgelopen tien jaar nieuwe muziek ondersteund en de carrières van verschillende uitstekende educatieve componisten gelanceerd en uitgebreid. Het zou gemakkelijk zijn om over het hoofd te zien dat Cobb zelf een uitstekende componist is.

Nadat ze onlangs een contract heeft getekend bij Hal Leonard als wereldwijde distributeurs voor EVC Music, staat haar muziek opnieuw in de schijnwerpers, en er is nooit een beter moment geweest om lezers te herinneren aan twee uitstekende collecties die Cobb’s eigen, briljante creatieve stem laten horen…

Bladmuziek niet gevonden? Bel met de productspecialisten van 123pianomuziek.nl of stuur een e-mail: info@123pianomuziek.nl